O le a le umi e fa'alava ai le sima?

E mafai ona tumau le paluga sima mo le itiiti ifo ma le tasi le tausaga.O le faʻamaʻi tioata o se nanotechnology, ma o le a faʻapipiʻi le sui faʻapipiʻi tioata i le va o le varnish layer ma le vali luga e fausia ai se voluma ma tioata maaa e puipuia ai le vali taavale.O le tioata tioata o le faia lea o se vaega manifinifi o ata tioata i luga o le vali o le taavale, lea e mafai ona puipuia le pito i luga o le vali taavale i se tulaga patino.

Ta'avale Ceramic coating o lo'o matua iloga lava i le fa'aleleia atili o le pupula o le vali ta'avale, lea e sili ona lamolemole ma susulu i le la.

O le umi o le faʻapipiʻiina e aʻafia i le siosiomaga o le taʻavale ma tulaga faʻaleleia.

Iulai 17, 2022 - O le BMW 8 X JEFF KOONS muamua a Amerika, na faʻaalia ia Fepuari, ua lipotia mai na tuʻuina atu i lona tagata fou.Na oso aʻe le taʻavale i luga o le Instagram account a Houston Texas Refinement Society ma, e le o se mea e ofo ai, na tuʻuina atu i ai se ufiufi sima e puipuia ai le selau o itula ma 11 laasaga eseese na faia e fatu ai le galuega vali tulaga ese.

CleanPanda ta'avale fa'apipi'i sima oloa o lo'o iai le polymer vai po'o le quartz, lea e fa'apipi'i ma le vali o lau ta'avale ma maua ai se susulu tumau.E faigofie fo'i ona tausia, e le mana'omia ai ni malaga se tele i le fufulu ta'avale, ma e sili atu le puipuiga o lau ta'avale.

WaxStock 2022 o le a faia ia Iuni 5th i le CBS Convention and Exhibition Center i Coventry, UK

Ona o le aafiaga o leKOVITI-19,WaxStock, lea na muai fuafuaina e faia i le 2020, na tolopoina i le 2022. A o leʻi oʻo i le faʻamaʻi, na matou faia foi se vitio faʻalauiloa matagofie, ae paga lea na tolopoina i le lua tausaga mulimuli ane.Po o le a lava le tulaga, e lelei le fiafia ona ua tatou toe foi i le olaga masani ma ua faia foi mea eseese e pei ona masani ai.

 

 

O le a le umi e fa'alava ai le sima

Taimi meli: Iuni-03-2019
Saini loa